Kétszeres túljegyzéssel zárult az AutoWallis részvénykibocsátása, amelyet jogi tanácsadóként segít a Kapolyi Ügyvédi Iroda

Az előzetes várakozásokat jóval felülmúlva, hatalmas érdeklődés mellett zárult november 9-én a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett AutoWallis Nyrt. nyilvános részvénykibocsátása, amelynek előkészítésében, valamint lebonyolításában jogi tanácsadóként a Kapolyi Ügyvédi Iroda is közreműködik. Az óriási sikert az is mutatja, hogy a korábbi 6-8 milliárd forintos tervhez képest a lakossági jegyzés és intézményi aukció során 17 milliárd forintnyi részvényjegyzési igény érkezett. A kibocsátás az egész magyar tőkepiac szempontjából kiemelt jelentőségű, hiszen több mint 10 éve nem volt ilyen méretű lakossági részvényjegyzés a Budapesti Értéktőzsdén.

A Kapolyi Ügyvédi Iroda büszke arra, hogy a kibocsátó jogi tanácsadójaként részese lehet egy ilyen sikertörténetnek, és további jogi támogatást nyújthat az AutoWallis Csoportnak növekedési stratégiájának megvalósításában, amelynek célja, hogy a közép-kelet-európai régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatójává váljon.

További részletek az AutoWallis Nyrt. több mint kétszeres túljegyzéssel záruló részvénykibocsátásáról itt olvashatók.