A Kapolyi ügyvédi iroda ismét a legjobbak között

A Kapolyi Ügyvédi Iroda évek óta a vezető magyar jogi tanácsadók között áll a világ legjobb független nemzetközi listái szerint is. A Chambers and Partners és a The Legal 500 legutóbbi, 2023-as kiadásában ismét magasan rangsorolta az ügyvédi irodát, fej-fej mellett a legismertebb nemzetközi nevekkel. Az iroda tőkepiaci, ingatlan- és építőipari, vállalati M&A és vitarendezési csapata kivételesen jó helyezéseket értek el.

A Kapolyi Ügyvédi Irodát a Chambers and Partners és a The Legal 500 ismét Magyarország legjobb ügyvédi irodái közé sorolta. A független rangsorok elsősorban részletes ügyfél-visszajelzéseken, az egyes irodák által benyújtott tranzakciós listákon, valamint piaci szakértői és ügyfél interjúkon alapulnak. A Kapolyi Ügyvédi Iroda, folytatva több éves sikerét, a magyar jogi piacon jelen lévő számos nemzetközi névvel versenyezve, idén is a vezető ügyvédi irodák közé került a bank-, pénz- és tőkepiaci és az ingatlan- és építési jog területén. Az iroda a vezető jogi tanácsadók között szerepelt a vállalati/M&A és a vitarendezés területén is, valamint több munkatársát egyénileg is elismerték kiemelkedő teljesítményéért.

Dr. Kapolyi József ügyvezető partner a rangos elismerésekre reagálva hangsúlyozta, hogy az ügyfelek mellett a Chambers and Partners és a The Legal 500 rangsorai is fontos visszajelzési forrást jelentenek az iroda számára. Ezek az elismerések az iroda munkatársainak hatékony és feladatorientált szemléletének, valamint az egyéni ügyféligényekre való fókuszálásnak és a rugalmas, gyakorlatias, gyors, pontos és az ügyfelek változó igényeihez igazodó megoldások nyújtására való képességnek köszönhetőek.