A Kapolyi Ügyvédi Iroda közreműködésével sikeresen aláírásra került a magyar számviteli piac egyik kiemelkedő jelentőségű M&A ügylete

A Kapolyi Ügyvédi Iroda közreműködésével 2024. július 19-én sikeresen aláírásra került a VGD Hungary tulajdonosai, mint eladók és a WTS Klient Gazdasági Tanácsadó Kft. vevő közötti jelentős felvásárlási ügylet. A tranzakciós csoportot irányító dr. Hájas Máté kollégánk vezetésével irodánk az eladói oldal teljeskörű jogi képviseletét látta el.
A VGD Hungary egy nagy múltú és kiterjedt ügyfélkörrel rendelkező, magyar magánszemélyek által alapított vállalat, amely a tranzakciót követően a WTS csoport részeként folytatja tevékenységét. Az ügylet hivatalos zárása 2024 ősz elején várható.
A tranzakció eredményeként a WTS Klient jelentősen erősíti pozícióját a magyar számviteli és adótanácsadói piacon, és a Big Four utáni legnagyobb szereplővé válik. A Kapolyi Ügyvédi Iroda büszke arra, hogy a VGD csoport tulajdonosainak képviseletében részese lehetett ennek a jelentős piaci konszolidációnak.